Timvikarie som kan leda till en tjänst sökes. Refnr 255-2023

Vi söker vikarier till sommaren som längre fram kan leda till en tjänst, är du den vi söker?

Vår medlem, en kvinna i 40-årsåldern, söker en personlig assistent. Hon bor tillsammans med make, ett barn och två katter och en hund i ett hus i centrala Älmhult. Du skall finnas till hands och vara behjälplig i hennes vardag. Dina arbetsuppgifter inbegriper bland annat förflyttningar, sjukgymnastik, personlig hygien, medicinering, matlagning och hushållssysslor.

För kvinnan är det inte viktigt vilken bakgrund du har, men det är däremot viktigt att du som söker är lojal, positiv, lyhörd, noggrann, snäll, strukturerad och punktlig. När du arbetar förväntas du att ha energi och att vara effektiv. Det är dessutom viktigt att du gillar barn och djur. Du får gärna vara kvinna.

Kvinnan tycker om god och hälsosam mat, en god café latte, djupa samtal, trädgårdsskötsel, inredning, att hon är snyggt klädd och att det tas väl hand om familjen och deras djur. Det är viktigt att dagarna är mysiga och att det finns utrymme för humor. Hon uppskattar när du gör det lilla extra, som att ta in en blomma från trädgården, föreslå ett nytt recept eller applicera ett fint nagellack - när de mest grundläggande nödvändigheterna har tagits hand om.

Arbetstiderna är dagtid måndag till lördag. Vi söker vikarier för sommaren och det finns chans till en fast tjänst längre fram eftersom vi väntar beslut från FK om fler timmar. Då ändras också schemat till assistans dygnet runt.

 

Lönetyp: Fast månads- eller timlön

Arbetsgivaren

Mejdej-Kooperativet

 

Kontakt

 
Maria Henningsson
Arbetsledare
maria.henningsson@mejdej.se
044-7815119
 

 

Ansökningsformulär

Tjänst: Timvikarie som kan leda till en tjänst sökes. Refnr 255-2023
Placeringsort: Älmhult
Sista ansökningsdag: 2023-06-04

Vänligen vänta...