Anlita oss / Medlemskap

Anlita MejDej-kooperativet som assistans­samordnare

Bli medlem hos oss! Tillsammans skapar vi trygghet och enkelhet i din personliga assistans.

Yngre tjej rider inne i skogen
MejDej-kooperativet

Vi är ett medlemskooperativ utan vinstsyfte

MejDej-kooperativet där vi bryr oss om mer än bara att ge assistans. Vi är ett medlemskooperativ som drivs utan vinstsyfte sedan 1994. Våra 50 medlemmar och 350 anställda arbetar för att erbjuda den bästa assistansen på marknaden. Hos oss får du full kontroll över din assistans och kan själv välja assistenter och forma din assistans efter dina behov. För att garantera bästa service bryr vi oss om medlemmar och anställda, därför erbjuder vi trygga arbetsvillkor och kontinuerliga utbildningar.

Läs mer om MejDej-kooperativet

Så här anlitar du personlig assistans

Så här går det till för att anlita MejDej

Vi träffas!

Först bokar vi in ett personligt möte antingen hos dig eller hos oss där vi kan prata i lugn och ro. Vi vill lära känna dig och höra vad du behöver och förväntar dig av oss som assistansordnare. Vi berättar för dig om vad vi kan erbjuda. Du behöver inte förbinda dig till något och det är helt gratis.

Om det känns bra så träffas vi igen

Om du tycker att första mötet känns bra så träffas vi igen eller pratar på telefon. Det är helt upp till dig att ta beslutet om du vill gå vidare med oss för din personliga assistans. Om allt känns bra och du vill gå vidare så bokar vi ett möte för att skriva ett medlemsavtal för din assistans. 

När du bestämt dig

När du har valt oss på MejDej tar vi hand om allt det praktiska och tar över ansvaret för din personliga assistans från det datum som passar dig.

Du får en egen assistanssamordnare som hjälper dig med allt det praktiska och tillsammans går ni igenom hur du vill ha din assistans utformad. Vår löneadministratör sköter allt som rör löner för dina personliga assistenter medan vår ekonom redovisar månadsvis hur din assistansersättning har fördelats.

Därför väljer våra medlemmar oss som assistanssamordnare

Rätt matchning

MejDej-kooperativet matchar personliga assistenter till sina medlemmar genom en noggrann rekryteringsprocess och matchning av assistenternas kompetenser och personliga egenskaper med medlemmarnas behov. Vi strävar efter att skapa en god relation mellan assistent och medlem genom öppen kommunikation, löpande utbildning och stöd. Kvalitativ personlig assistans med respekt för individens önskemål och behov är i fokus.

Kompetens

MejDej-kooperativet satsar mycket på utbildning för sina assistenter och erbjuder ett basutbud i ämnen som säkerhet, kommunikation, arbetsledning och funktionsnedsättningar. För att ytterligare utveckla assistenternas kompetenser bjuder MejDej årligen in till föreläsningar om aktuella och viktiga ämnen. Detta säkerställer att du som assistent har de färdigheter och kunskaper som krävs för att ge högkvalitativ personlig assistans till våra medlemmar.

Alltid nära

Vi finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta dig som medlem och dig som är personlig assistent. Vi erbjuder stöd alla dagar i veckan via telefon och mail. Vid behov kommer MejDejs kvalificerade personal ut för att ge extra stöd och hjälp eller så kommer du in till oss. MejDej-kooperativet har en tydlig kommunikation med medlemmar och assistenter för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö.

Anlita oss

Nyfiken på oss?

Vill du veta mer om MejDej-kooperativet och hur vi arbetar med personlig assistans? Du är varmt välkommen att ringa vår verksamhetsledare Eva Lindell.

E-post: eva@mejdej.se
Telefon: 044-781 51 11